Balıkesir Büyükşehir ‘Mutlu Patiler’ projesini hayata geçiriyor

Balıkesir Büyükşehir ‘Bahtiyar Patiler’ projesini hayata geçiriyor

BALIKESİR – Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, gönüllü vatandaşlarla koordineli debi ederek duygusal dostların tagaddi, iyileştirme ve sahiplendirme işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla Büyükşehir “Mutlu Patiler Projesi” dahilinde ‘Pati Kart’ları uygulamaya aldı.

Büyükşehir Belediyesi, sokaktaki birey dostların; tagaddi, hizmet ve tedaviye erişme imkanını artırıyor. Şehremaneti; duraksız baytar kliniği hizmeti veren VETBÜS, kül kuvvetli efsanevi ambulansı VETBULANS, şehrin dört bir yanına yerleştirilen çaça odak noktaları patiler ve otobüs duraklarına yerleştirilen mama ünitelerinin arkası sıra “Pati Kartı” uygulamaya aldı.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Himaye ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın “Bahtiyar Patiler” projesi dahilinde gönüllü olan vatandaşlara ‘Pati Kart’lar dağıtıldı. Pati Iri sahibi vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nden aldıkları mamaları, çıkmaz hayvanlarıyla buluşturacak ve bu anların görsellerini birbirleriyle paylaşacak. Böylecene sokaklarda cıvıl cıvıl fert dostların beslenme ihtiyaçları dahi yalın kat tıpkı şekilde giderilecek. Pati Deneyli sahipleri sokakta zihayat birey dostların rehabilitasyonu ve sahiplendirilmesi kadar çalışmalarda bile çalışkan gösteriş alabilecek.

“Vatandaşlarımızın desteği bizim amacıyla çok mefret”

Balıkesir Büyükşehir Şehremini Yücel Yılmaz’ın mecmu canlılara şartsız merbutiyet vizyonuyla çalışmalarını hassasiyetle sürdürdüklerini tamlayan Kasaba Himaye ve Taharri Dairesi Başkanı Yanardağ Karateke “Pati Karta topluluk olan vatandaşlarımızdan sahadaki icraat karşı kafasız gün alacağız. Onların sahada göstermiş olduğu tepki bizim üzere çok şanlı. Sokaklardaki hizmetçi, rehabilitasyon ve sahiplendirme çalışmalarında bize destek verecekler. Tığ bile onlara süreli adına beslemeyle ilişkin desteğimizi sürdüreceğiz. Bu yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızın bize sahada yapmış olduğu ansız dönüşler ve destekleri da bizim haddinden fazla mehabetli. Çalışmaları henüz fazla birbirine bütünleşmiş yazar, elan müspet sonuçlara varmasını sağlıyoruz. 200’ün üstünde vatandaşımız projemize katılarak düşünüm ve görüşlerini belirtip, Pati Iri üyeliklerini gerçekleştirdiler. Olumlu görüşlerini duyduğumuzda biz da çok mutlu olduk” diye konuştu.



Share: