Erzurum’da kurulan yeni fabrikalar kentin istihdam sorununu çözecek

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Derece, “Erzurum’üstelik kurulan kullanılmamış fabrikalarla şehrimizin istihdam problemini inşallah en asgari düzeye çekeceğiz” dedi.

Erzurum Valisi Okay Memiş, AK Öğür Erzurum İl Başkanı Mehmet Sakıncasız Sili, Oltu Şehremini Necmettin Taşçı ve Peki Şehremini Sıddık Demircan ile alay malay Oltu Birleştirme Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) fabrikaları gezen Başkan Mehmet Basamak, konuyla ilgilendiren yaptığı değerlendirmede, “Oltu OSB’üstelik kurulan fabrikalarımızla inşallah ilimiz ve ilçelerimizin istihdamına ulama sunacağız. Bu fabrikaların oluşmasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin, Hükümetimizin, Milletvekillerimizin, Topluluk İttifakımızın ve Erzurum Valimiz Sayın Okay Memiş Bey’in çokça nazik gayretleri var. Erzurum Büyükşehir Belediyesi kendisine lüzumlu fabrikaların yapımı gerekse üstelik enfrastrüktür üzerine elimizden gelen kamu gayreti sarfiyat ediyoruz” dedi.

Bu arada Oltu OSB’birlikte Erzurum Büyükşehir Belediyesi eliyle yaptırılan Çuval Fabrikası’nı da gezen Vali Memiş ve Başbuğ Gömlek, burada lazım icraat ve makinelerin montajı için yetkililerden bilgi aldı. – ERZURUM

Share: