Evden eve nakliyat yapanlar, merdiven şeş taşımacılara tepki gösterdi

Evden eve nakliyat yapanlar, basak altı taşımacılara reaksiyon gösterdi

KAHRAMANMARAŞ Kahramanmaraş’ta evden eve taşımacılık fail firmalar, hırsızlık, yankesicilik ve ayyarlık kadar olayların yaşanmaması adına basak altı transport fail korsanlara itibar edilmemesini istedi.

Kentte neşelilik gösteren 20’ye mümasil taşımacı şirketi ayrımsız araya gelerek cereyan edeceklerini duyurdu. Asansörlü komütatör ve nakil kamyonları ile Dulkadiroğlu ilçesinde toplanan şirketlerin yetkilileri basak şeş taşımacıların olumsuzlukları dolayısıyla işlerinin aksadığını rapor etti. Takım adına açıklamada bulunan nakil şirketi yetkililerinden Enes Eryılmaz, “Amacımız müşterilerimize dimdik hizmet yöneltmek. Her sene haberlerde görüyoruz sonsuz korsan taşımacılığı artıyor. K3 bitirme belgesi olmayanların bu işi yapması ile biz zorlanıyoruz. Müşterilerimiz birlikte zorlanıyor. Şoförler odası aracılığı ile bizlere şikayetler geliyor. Deminden tığ topluluk ihdas çalışmasındayız ve imdi kontrollerimizi yapacağız. araçlarımızda logo olacak. Kavuşum amacımız ise müşavere yapmaktır” dedi.

Korsan taşımacılarda genelde eşyalarda çalınma olayları ile karşılaştıklarını ifade fail Eryılmaz, “Arakçılık, canip kesicilik ve yük kaybolması kadar vaziyetler yaşanıyordu. daha çok çatımız altında bulunanlar arsında olumsuzluk yaşanırsa bizim yaptırım gücümüz olacak. Taşımacının sigorta ve kaskosuna özen etmesi gerekiyor”diye niteleyerek konuştu.

Share: