Kırıkkale’de çocukların sobayı alevlendirmek istediği karı, tüm oldu! Familya sahibi hararet sonrası gözyaşlarına bilgili olamadı

Kırıkkale’de Ahmet Orion’ya (72) ait hür lüp bitişiğinde kiracısı Lütfiye Ş.’nin (83) oturduğu kısımda sobayı alevlendirmek isteyen torunları Ramazan Ş. (7) ile Hiranur Ş. (5) yangın çıkmasına sebep oldu. Kısa sürede büyüyen alevler lüp tamamını sardı. Yangını gören vatandaşlar durumu 112 Ivedili Davet Merkezi’ne bildirdi. Fenomen adına itfaiye, keyif ve polis ekipleri irsal edildi.

EV KULLANILAMAZ AYLA GELDİ

Nemli avrat ve 2 torunu, ekipler aracılığıyla çevrilmiş kaldıkları evden kurtarıldı. Dumandan etkilenen 2’si çocuk 4 güç ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Cuşuhuruş, itfaiye aracı ekiplerince 1 saatlik uğraşın ardından söndürüldü. Yanan ev kullanılamaz ağil geldi.

“PARALARIM GİTTİ”

Evinin yandığını gören Ahmet Avcı ise gözyaşlarını tutamadı. Kağıt ve hurda toplayarak geçimini sağlayan Cebbar, 6 almanak birikiminin yandığını tabir ederek, “Ego burada gübür topluyordum. Bu tarafta kiracım buğulanmış karı var. Füru gelip sobasını yakarken evi yaktı. Seçme şeyim yandı. Nemli bir avrat oturuyordu, ben burada oturuyorum. 6 senedir gübür topluyorum. Paralarım gitti” dedi.

Share: