Malatya Arguvanspor kampa giriyor

TFF 3. Tomar takımlarından Malatya Arguvanspor’un Pakt Basın Sözcüsü Şanlı İmran Marasalı, bakir sezon hazırlıkları öncesi takımın Afyonkarahisar’üstelik kampa gireceğini söyledi.

Marasalı, pakt olarak bakir zaman hazırlıklarını bütün hızıyla sürdürdüklerini, takımın mevsim hazırlıkları çerçevesinde kampa gireceğini söyledi.

Transfer çalışmaları çerçevesinde listelerinde meydan alan oyuncularla kavil sağladıklarını nâkil Marasalı, “Transferimizi yüzdelik 95 tamamladık. Görüştüğümüz bazen oyuncular var, bu oyuncularla bile gücük süre içerisinde anlaşmayı planlıyoruz. Uyuşma yaptığımız oyuncularla kampta anlaşma imzalayacağız” dedi.

Marasalı, takımın Perşembe günü Afyonkarahisar’üstelik kampa gireceğini tabir ederek, “Takımımız ilk girişim çalışmalarını Malatya’üstelik gerçekleştirdi. Yıpranmamış mevsim hazırlıkları öncesinde takımımız 2 Eylül’e kadar dinlenme kampı çalışması yapacak. Sonrasında 3 Eylül’de Akhisarspor ile oynayacağımız karşılaşma için Manisa’ya geçeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Maçlarımızı Yeşiltepe’de oynayacağız”

Takımın çöz vadi maçlarını Yeşiltepe Spor Kompleksi’nde oynayacağını bile anlatım eden Marasalı, “Takımımızı sezona genişlik dolgunca şekilde alıştırmak için alçak tıpkı faaliyet harcıyoruz. Bu anlamda kamp çalışmalarını sunma ferah şekilde gitmek istiyoruz. Listemizde bulunan oyuncularla iri oranda anlaştık. Birkaç oyuncuyla henüz görüşmelerimiz sürüyor. O oyuncuları dahi kadromuza katıp, sezona bereketli tıpkısı baş düzenlemek istiyoruz. Bu anlamda bakir sezonla ilişik çalışmalarımızda bitmeme ediyor. İç meydan maçlarımızı Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Sahada oynayacağız. Bu anlamda site merkezinde bire bir kasılma arayışımız vardı. Yeşilyurt Uray Başkanımız Mehmet Çınar ile görüştük ve Yakınca’da bulunan tesisle ilişik fikir alış verişinde bulunduk. Bu konuda üstelik açık ayrımsız kararın verilmesini bekliyoruz” diyerek konuştu. – MALATYA

Share: