Denizlispor, Keçiörengücü maçına hazırlanıyor

Ankara Keçiörengücü maçının hazırlıklarını sürdüren A. Denizlispor’dahi Ustalık Yönetmen Giray Kaynak, “Kesinlikle bu maçtan dolgunca bire bir akıbet elde etmemiz lazım” dedi.

Spor Dip 1. Kütle ekiplerinden A. Denizlispor, deplasmanda karşılaşacağı Ankara Keçiörengücü maçının hazırlıklarını evinde yaptığı antrenmanlarla sürdürdü. Egzersiz öncesi açıklamalarda bulunan yeşil siyahlı ekibin Beceri Direktörü Giray Kaynak, deplasmanda oynayacakları karşılaşma öncesi analiz yaptıklarını ve müsabakadan galip geçmek istediklerini söyledi. Giray Kaynak, “Keçiörengücü özellikle öz çöz sahasında avantajlı tıpkısı takım. Çünkü sahalarını biliyoruz. O bakımdan onu avantaja çevirmeye çalışıyorlar. Takımın 3-4 maçını izledik ve en üst Göztepe maçlarında İzmir’e giderek ayan gözle izledik. İyi oyunculardan oturmuş tıpkı kol, fakül yerine ta güvenli bire bir yerdeler. Bizde kendimize yarar elde edebilmek ve henüz efdal moralle çalışabilmek amacıyla şehrin yapısını, yönetimini, taraftarın moralini arttırmak üzere kesinlikle bu maçtan dolgunca bir sonuç elde etmemiz lazım” dedi.

“Rakiplere yaklaşmamız geçişsiz”

Rakiplerle aralarındaki puan farkını azaltmak istediklerini belirten Giray Pınar, “3 puanla başladık, inşallah bu deplasmandan da 3 puanla dönersek bizim için kusursuz peki ve buna dahi ihtiyacımız var. Haddinden Fazla gerideyiz, bu aranın dolması, rakiplere yaklaşmamız geçişsiz. Yaklaşırsak çokça elan iyi tıpkı molekül yapacağımızı bile biliyoruz. Birer birer düşünüp oyuncuyu yormamak lazım. Rastgele maçımızı galip gelerek durdurmak istiyoruz, inşallah öyle peki” tabir etti. – DENİZLİ

Share: