Öğrenmeyi Kolaylaştıran Okul Kerem Aygün Koleji

Ankara’da bulunan özel bir ilköğretim okulu olan Kerem Aygün Koleji, eğitim kalitesinin en üst düzeyde örnek teşkil etmektedir. Kerem Aygün Koleji’nde amaç, ana dili yetkinliğine sahip, fikir, düşünce, duygu ve bilgilerini her türlü dilde güvenle ifade edebilen bireyler yetiştirmektir.

Kerem Aygün, Ankara’da düşünme ve analiz eğitimi veren özel bir okuldur. Okul, öğrencilerin kavramlar ve insanlar arasındaki ilişkileri anlamalarına yardımcı olabilecek bir eğitim zihniyeti geliştirmeye çalışır.

Kerem Aygün Koleji, her türlü eğitimin verilebildiği, sınır tanımayan öğrenme fırsatları sunan bir okul olma ilkesiyle kurulmuştur.

Kerem Aygün Koleji, Ankara Özel ilkokullar, özel anaokulları Ankara gibi kategoriler içerisinde yer almakta ve burada düşünme ve analiz etme eğitimi verilmektedir.

Aktif Öğrenme

Kerem Aygün Koleji, Ankara’da bulunan özel bir okuldur. 2010 yılında kurulan okul, Türkiye’deki eğitim ortamının önemli bir parçası olmuştur. Ana dil yeterliliğini geliştirmeye ve aktif öğrenmeye dayalı bir müfredatla, ulusal ve uluslararası saygınlığı nedeniyle toplumun her düzeyine ulaşmıştır.

Kerem Aygün Koleji, Ankara’da yüksek kaliteli eğitim sunan ve aynı zamanda her öğrenciye bireysel ilgi gösteren birçok özel okullardan biridir. Ayrıca öğrencilere ve ailelerine, nasıl bir eğitimin kendilerine en çok fayda sağlayacağını dikkatlice düşünmeleri için destek sağlarlar.

Kerem Aygün Koleji, artık ilkokul veya lise düzeyinde örgün eğitim vermemesine rağmen, bireyselleştirilmiş öğretim yöntemlerine odaklanarak gelişmeye devam ediyor ve geleneksel okullarda öğrenmekte zorlanan farklı ihtiyaçlara ve geçmişlere sahip tüm öğrencilerle ilgileniyor.

Kerem Aygün Koleji, Ankara’da bulunan özel bir ilköğretim okuludur. Bu kolej teknoloji çağının gereklerine uygun olarak yapılandırılmıştır.

Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise Kerem Aygün İlkokulu binasında yer almaktadır. Stüdyolar, mekan ve zaman kısıtlaması olmaksızın hayatın her aşamasında öğrenmeyi kolaylaştıracak esnek mimariye sahip yan mekanlar olarak tasarlanmıştır. Kerem Aygün İlkokulu binası sadece bir eğitim kurumu değil, aynı zamanda içinde çocuklarla deneysel çalışmalar yaptıkları bir laboratuvar.

Teknolojinin gelişmesi, eğitim sistemine entegrasyonu ve bilgi teknolojileri hizmetlerine yapılan yatırımlarla birlikte bilgi çağına adım adım yaklaşıyoruz.

Kerem Aygün Koleji, Ankara, Türkiye’de bulunan önde gelen eğitim kurumlarından biridir. Teknolojiyi bünyesine katarak ve öğrenme süreçleri üzerine araştırmalar yaparak öğrencilerine kaliteli bir eğitim sunmayı amaçlar. Kerem Aygün Koleji, öğretmen ve öğrencileri ile ilköğretim alanında önde gelen özel kurumlardan biridir.

Kerem Aygün Koleji kaliteli eğitim vermek amacıyla kurulmuş özel bir kolejdir. Okul Ankara, Türkiye’nin merkezinde yer almaktadır.

Kerem Aygün Koleji, okul öncesi (ilkokul) çocuklarına yeni eğitim yöntemleri deneyerek rakiplerinden farklı düşünmeye çalışır.

Kerem Aygün Koleji’nin ifadesiyle “Günümüzde sınıflarda ve laboratuvarlarda yapılan teknoloji deney ve çalışmaları teknoloji çağının gerekliliklerine göre yapılandırılmıştır.” Toplumumuzun gelişiminde çok hızlı bir geçiş gördüğümüz gerçekten doğrudur. Öyle ki artık okul sistemleri de bu dönüşüme özgün eğitim biçimleri tasarlayarak uyum sağlamaya çalışmaktadır.

Yukarıda belirtilen okullar, öğrencilerine dronlar, sanal gerçeklik, robotik ve 3D yazıcılar gibi yeni teknolojilerle öğrenme fırsatı verdi. Ancak bazı eksiklikler vardı. Örneğin, lise öğrencilerine video oyunlarını öğrenme amaçları için nasıl kullanacaklarını öğrenmek yerine oynarken gösterildi. Bu teknolojilerin eğitim ortamlarında ne kadar etkili kullanılabileceği konusunda bu öğrencilere rehberlik edebilecek ve gelecekteki kariyer yolları için rehberlik sağlayabilecek öğretmen eksikliği de vardı.

Detaylı Bilgi için: keremaygunkoleji.com

Share: