Yengi Partisi Genel Başkanı Özdağ, temaslarda bulundu

Yengi Partisi Umumi Başkanı Beklenti Özdağ, Bolu’bile ziyaretler gerçekleştirdi.

Garnizon Şehitliği’ni ziyaretinin arkası sıra partisinin İl Başkanlığına mevrut Özdağ, düzenlediği basın toplantısında, Bolu’nun Türk siyasetinde mefret bir yeri olduğunu belirterek kentle ilgilendiren düşüncelerini paylaştı.

Özdağ, Bolu’birlikte seçmenlerin, yerli seçimlerde tercihini belirlerken sığınmacılar meselesine cebin makul tepkiyi veren seçmen namına dolay plana çıktığını belirterek, “Umuyorum kim bütün Türkiye da önümüzdeki seçimlerde, Bolu seçmenini emsal alarak, ülkesinin ve çocuklarının geleceğine eş çıkacak, 13 milyon sığınmacı ve kaçağı vatanlarına yollayacak şekilde Utku Partisi’ne destek verecek.” ifadesini kullandı.

Bir gazetecinin, “Bolu Belediye Reisi Tanju Özcan’ın fikirleri sizinle süratle tezelden benzeri, partinize ayrımsız çağırma söz konusu mu?” şeklindeki soru konusunda Özdağ, Özcan’ın sığınmacılarla ilgilendiren fikirlerini beğendiklerini ve desteklediklerini kaydetti.

Özdağ, kendisine edep ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getirerek, “Yoksa politik bir mülakat değil.” dedi.

Özdağ, henüz sonra Bolu Ticaret ve Endüstri Odası’na ziyarette bulundu.

Ardından esnafı de gezen Özdağ ile kendisini politik geçmişiyle ait eleştiren tıpkı vatandaş beyninde namzet tartışma yaşandı.

Daha sonraları Özdağ, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ve Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Içtimai Yardımlaşma ve El Birliği Derneğini mülakat etti.

Share: